Usluge

artwork-coworker-hotel-776620

Ukoliko Vi ili Vaša tvrtka trebate savjetovanje i izradu komunikacijske strategije, možete nam se javiti za razgovor. Nakon analize i opsežnijega razgovora, uz dogovorene ciljeve, izrađujemo Vašu komunikacijsku strategiju te Vam dajemo konkretne savjete za razvoj komunikacijskih vještina u Vašoj tvrtci. Cijena radnoga dana (8 sati) je 200 eura.

library.jpg

Radimo lekturu tekstova i usklađujemo tekst s hrvatskim standardnim jezikom prema važećim normativnim priručnicima. Cijena jedne kartice (1800 znakova s prazninama) je 3 eura.

study_cover.jpg

Ukoliko želite na svojim govorničkim sposobnostima raditi individualno, potrebno je prvodođi na individualni razgovor koji je besplatan, a služi nam za procjenu na temelju koje predlažemo plan rada koji je različit i u skladu s potrebama svakoga klijenta. Nastava se može realizirati kod klijenta ili u našem prostoru. Cijena sata u našem prostoru je 25 eura (45 min.), a u prostoru klijenta 30 eura.

students

Budući da je metodika rada u poučavanju hrvatskoga kao drugoga ili stranoga jezika specifična, ovu nastavu izvodimo individualno ili u paru ili u maloj skupini do troje polaznika. Radimo uz pomoć udžbenika za određenu razinu, ali na svaki sat donosimo mnoštvo novih materijala za učenje jezika koji su prilagođeni potrebama klijenata. Radimo i online uz pomoć platforme zoom. Cijena sata je – 60 minuta – 20 eura (u našem prostoru) ili 30 eura (u prostoru klijenta).

Scroll to top