Naša priča

Logos edukacije j.d.o.o. osnovane su 2013. godine, a proizašle su iz Udruge za promicanje kvalitetnoga učenja Logos koja je s ciljem koji nosi u svome nazivu započela s radom 2009. godine. Okupili smo profesore i učitelje koji su željeli poučavati drugačije i više, one koji su željeli raditi na vlastitom usavršavanju kako bi poučavali svoje učenike inovativnije i kreativnije. 

Započeli smo radeći pripreme za državnu maturu koja je započela 2010. godine pripremajući učenike završnih razreda za tada novi način testiranja pokušavajući na zanimljiv i kreativan način sumirati gradivo osnovne i srednje škole i pripremiti ih za specifičan i drugačiji završni ispit, od onoga koji su poznavale prijašnje generaci

Znajući kako školski sustav poprilično zanemaruje razvoj komunikacijskih vještina i kako mnogi ljudi imaju potrebu usavršavati se u području komunikacija, odlučili smo ponuditi jedinstvene temeljne tečajeve razvoja vještine govorenja i komunikacije u javnome prostoru. Odlučili smo raditi temeljne tečajeve u trajanju od deset sati, a prvi naš takav i do sada najviše prepoznat tečaj među našim polaznicima je Tečaj govorništva i komunikacijske psihologije koji pruža prvi uvid u vlastite komunikacijske vještine, a potom se polaznicima pruža mogućnost daljnjega razvoja kroz kraće ili duže tečajeve, od kojih je najduži Velika škola govorništva koja traje 60 nastavnih sati. 

Logos edukacije okupljaju vrsne profesore i pedagoge u području jezičnih i govorničkih vještina, doktore znanosti, psihologe i ljude željne učenja kako bi svoja znanja na zanimljiv, drugačiji i kreativan način posredovali drugima. Danas nudimo desetak različitih temeljnih tečajeva govorništva, dva kraća tečaja nadogradnje komunikacijskih vještina i dva duža tečaja, jedan od 32, a drugi od 60 sati. Osim toga, nudimo i individualni rad s polaznicima, te usluge kreiranja komunikacijskih strategija, lektoriranja i korigiranja teksta. Osim tečajeva za građanstvo, nudimo i tečajeve za tvrtke te skupine kojima izrađujemo program prema njihovim potrebama. Tečajeve izvodimo na dvjema lokacijama: Kennedyjev trg 4 i Vlaška 40 te u Vašem prostoru.

Graduated Students
0 +
Awards & Recognition
0 +
Professional Teachers
0 +
Project Research
0 +
Scroll to top