edukacije1

TEČAJ GOVORNIŠTVA I KOMUNIKACIJSKE PSIHOLOGIJE

880,00 kn

U današnje vrijeme jako je važno kako komuniciramo jer komuniciramo većinu svoga budnoga vremena. Različite su razine te komunikacije i one nas na neki način određuju, usmjeravaju i gotovo kreiraju „put“ kojim ćemo se kretati, kako u obiteljskom, partnerskom, tako i u poslovnom životu. Upravo zato, nije nevažno kako ćemo komunicirati, koliko ćemo energije uložiti u svoju komunikaciju te kakve su nam verbalne i neverbalne sposobnosti. Činjenica je da se sve to može itekako naučiti, usvojiti i usavršiti.

Da biste usvojili osnove komunikacijskih vještina i uvidjeli na čemu još trebate raditi, savjetujemo Vam da prođete naš temeljni tečaj u trajanju od 10 sati. U tih 10 vrlo interaktivnih sati usvojit ćete kako pravilno izvesti vježbe za glas i izgovor, koje Vam mogu pomoći i u savladavanju treme, kako pravilno disati tijekom govorenja, a sve to u svrhu što jasnijeg i pravilnijeg iznošenja vlastitih misli ili ideja. Uz navedeno, naučit ćete pravila neverbalne komunikacije, te nekoliko retoričkih smicalica koje će Vam pomoći nadmudriti protivnika u argumentiranim raspravama.

Osim toga, poučiti ćemo Vas kako iskoristiti socijalne vještine i emocionalnu inteligenciju u svrhu kvalitetnoga komuniciranja te kako upotrebljavati visoki stil standardnoga hrvatskoga jezika u različitim komunikacijskim situacijama.
U završnome dijelu provjerava se usvojeni sadržaj kroz kreativni nastup. Nastava je interaktivna i kreativna, vrlo dinamična i zanimljiva, a izvode je tri vrsne i iskusne predavačice. Polaznici dobivaju certifikat o pohađanju edukacije.

PROGRAM:

TRAJANJE TEČAJA: 10 sati
TERMINI: subota, 11.9. 9,00 – 13,30 i utorak, 14.9. 18,00 – 21,00 
SKUPINE: 10 – 16 polaznika
CIJENA: 880,00 kn

Scroll to top