trening

GOVORNIČKI TRENING I KOMUNIKACIJSKA PSIHOLOGIJA

KAKO POBIJEDITI STRAH I TREMU U GOVORU?

2450,00 kn

Komunikacijske vještine danas nas mogu učiniti jako uspješnima, ali jednako tako i jako neuspješnima unatoč našim stručnim znanjima i kompetencijama. Možda ste već čuli kako su strah i trema jedan od najčešćih uzroka loše komunikacije ili neuspješne komunikacije, a oni se javljaju, kako istraživanja pokazuju, u gotovo 90 % komunikacijskih situacija, a naročito su izraženi kada nam je neki posao jako važan ili kada se obraćamo većem broju ljudi.

No, kako bismo ih pobijedili, važno je imati određena znanja o funkcioniranju komunikacije, ali je važno i osnažiti svoje znanje i kompetencije, kako u verbalnom, tako i u neverbalnom dijelu. S druge strane, ne treba zanemariti psihološke i sociološke elemente koji uvelike oblikuju i utječu na razvoj svake komunikacijske situacije. Zato je važno naučiti ponešto o funkcioniranju skupine, o očekivanjima publike, o tehnikama slušanja sugovornika, o načinima i oblikovanju argumenata, o retoričkim smicalicama i mnogočemu drugome.

Kako biste napravili jedan veliki korak naprijed u svojim komunikacijskim vještinama, pozivamo Vas da upišete ovaj tečaj i tako osigurate siguran kanal za prolazak straha i treme iz Vaše komunikacije, da osnažite sebe i nadvladate te prevenirate sve one negativne komunikacijske situacije u kojima ćete se u životu naći. Polaznici dobivaju certifikat o pohađanju edukacije.

PROGRAM:

Modul 1

Modul 2

Modul 3

Modul 4

TRAJANJE TEČAJA: 32 sata kroz 4 vikenda (petkom 18 – 21; subotom 9 – 15 sati)
TERMINI: listopad 2021.
SKUPINE: 10 – 12 polaznika
CIJENA: 2450,00 kn

Scroll to top