Uvjeti korištenja

Kao vlasnik Logos edukacije j.d.o.o., Lastovska 2, 10 000 Zagreb, oib: 86874574429, propisuje ove opće uvjete korištenja (dalje u tekstu: Logos). Korisnik Logosa je svaka osoba koja koristi usluge i programe prihvaćajući time ove opće uvjete korištenja. Uvjeti korištenja i prihvatljivi načini ponašanja korisnika sastavljeni su s ciljem zaštite korisnika usluga i ostalih korisnika od uznemirujućih i nezakonitih aktivnosti. Na sve međusobne odnose između Logosa i korisnika koji nisu posebno uređeni ovim Općim uvjetima primjenjivat će se odgovarajući važeći pravilnici i zakoni Republike Hrvatske. Slijedeći uvjete korištenja korisnik osigurava sebi i drugim korisnicima ugodnije i produktivnije korištenje Logosa.

1. Plaćanje

Plaćanje proizvoda i usluga u Logosu moguće je izvršiti na sljedeći način: internet bankarstvom, American karticom i gotovinski

2. Zaštita privatnosti

Logos se obavezuje na čuvanje privatnosti svih polaznika. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke. Prikupljeni podatci se neće koristiti za marketinške kampanje, niti za bilo koju namjenu osim za onu zbog koje su nam povjereni. Svi se podatci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima i poslovnim partnerima kojima su ti podatci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri  Logosa odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 3. Autorska prava

Logos  polaže autorska prava na sve vlastite tekstualne sadržaje. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Logos se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja iz dnevnih novina i internetskih časopisa, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice. Svi sadržaji koji nisu autorsko djelo potpisani su i napisan je njihov izvor (tekstovi, fotografije).

Logos  ne odgovara za istinitost tekstova koje donosi kao prenesenu vijest iz drugih izvora ili medija.

Ukoliko netko smatra da su objavom teksta i/ili fotografije povrijeđena njegova privatna, autorska ili druga prava, molimo da nas obavijesti na skolalogos@gmail.com te ćemo sporni sadržaj ukloniti.

Sve sadržaje Logosa  koristite na vlastitu odgovornost i Logos se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem istog sadržaja.

Korištenje bilo kojeg dijela Logosa: grafike, fotografija i/ili koda nije dozvoljeno bez pismenog odobrenja autora, te administratora.

4. Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Logos zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

5. Izmjene uvjeta korištenja

Logos zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama.