LOGOS EDUKACIJE – Vrhunski predavači

 

Upoznajte naše stručne i iskusne predavače koji će svaki tečaj učiniti interesantnim i korisnim.

Maja Kraljeta

Završivši 18. (jezičnu) gimnaziju, upisala sam psihologiju na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu i po obrani diplomskog rada stekla (meni dražu) titulu, „prof.“, nakon posljednje reforme školstva izmijenjenog akademskog naziva u „mag. psych.“.

Saznajte više >

Anđelka Ravlić, prof. hrv. jezika i fonetike

Anđelka Ravlić profesorica je fonetike i hrvatskoga jezika. Rođena je 1961. u Derventi gdje je završila osnovnu školu i opću gimnaziju. Diplomirala je 1986. na Filozofskom fakultetu u Zagrebu fonetiku i hrvatski jezik.

Saznajte više >

Magdalena Živković, dipl. psih.

Magdalena Živković rođena je 30. 1. 1955. godine u Ljubljani, završila je osnovnu školu i gimnaziju u Rijeci, a studij psihologije u Ljubljani 1979. godine. Prvo radno iskustvo stječe u Drvnoj industriji Vrbovsko, a od 1981. godine do umirovljenja 2009. g. radi u zatvorskom sustavu

Saznajte više >

Maša Rimac Jurinović

Maša Rimac Jurinović rođena je u Zagrebu 1979. godine. U Zagrebu je završila osnovnu i srednju školu te upisala Filozofski fakultet. Diplomirala je 2005. godine Hrvatski jezik i književnost te Etnologiju. Nakon diplome zapošljava se u Osnovnoj školi Mladost u kojoj radi na mjestu učiteljice Hrvatskoga jezika.

Saznajte više >

doc. dr. sc. Katarina Aladrović Slovaček

Katarina Aladrović Slovaček rođena je 30. prosinca 1980. godine u Požegi. Osnovnu školu završila je u Pleternici, a glazbenu školu i gimnaziju u Požegi. Diplomirala je 2004. godine kroatistiku i sociologiju na Filozofskomu fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Saznajte više >

Book A Course Today!

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed.
View All CoursesContact Admissions